За нас


Радостта в очите на вашите близки, колеги и приятели, за нас е емоционален заряд, защото сме щастливи, че сме били част от Вашия празник.

Дългогодишната любов към цветята се превърна в професия преди повече от 20 години.

За нас работят утвърдени флористи със публикации в пресата и доказали се във времето, както и млад екип, който сега влива нови сили, желание и фантазия в нашите произведения. От години вие ни се доверявате и неусетно ставаме не само партньори, а и приятели. Направата на букет е магия.

Фантазията, въображението и творчеството на флориста пресъздават неговите чувства и емоции. Мисълта е бърза, а ръцете сръчни, за да се създаде творение, което ще отвори пътя на нови чувства, любов, радост или умиление.

Мисълта, че някой ще бъде щастлив ни кара да се учим всеки ден да се развиваме и обогатяваме, учейки се от световните майстори флористи. В работата си влагаме цялата любов към цветята и красотата, за да зарадваме Вас - нашите клиенти.

За Вас нашият екип ще сътвори и реализира и най-смелите ви мечти от цветя. Доставяме най-уникалните уникати от дърво, сътворени от ръцете на нашите майстори дърворезбари.

За Вас ние ще извършим декорация, аранжиране и оформление на всякакви тържества, бизнес срещи, сватби, кръщенета, фирмени презентации, семинари, партита и балове. По Ваше желание ще доставим свежи цветя във Вашия офис, във ваза или аранжирани, за да разчупват работната атмосфера и създадат условия за приятен и ползотворен ден.

Затова и радостта в очите на вашите близки, колеги и приятели, за нас е емоционален заряд, защото сме щастливи, че сме били част от Вашия празник.


Съвременна
флористика

Държим ви в
течение

Собствени
куриери

Контрол на
качеството

Бонус
програма

Сигурно
пазаруване

Сравнение на продукти